Ceviche

Ceviche

4.6 17 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

  • water
    18 oz
  • raw shrimp, peeled and deveined
    10 ½ oz
  • fresh cilantro leaves
    ½ oz
  • red onion
    1 oz
  • serrano chili de-seeded and de-stemmed
    1
  • cucumber de-seeded and cut into chunks
    5 oz
  • red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)
    11 oz
  • freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)
    7 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • cherry tomatoes halved
    4 oz
  • mango diced (½ in.)
    5 oz
  • olive oil
    1 oz
  • ground black pepper to taste
  • crackers to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 161 kcal / 674 kJ
Proteína 18 g
Gordura 6 g
Hidratos de carbono 9 g
Fibra 1 g

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