Dispositivos e acessórios
Fish Ceviche
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcional) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1105 mg
Proteína
28 g
Energia
2372 kJ /
564.8 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pico De Gallo
15 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Cheese Arepas
50 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Huevos Rancheros
45 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Pico De Gallo
15 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo
40 min