
Dispositivos e acessórios
Fish Ceviche
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcional) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
corn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
564.8 kcal /
2372 kJ
Proteína
28 g
Gordura
43.5 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
1105 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cancun Mexico
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos