Fish Ceviche

Fish Ceviche

5.0 7 avaliações
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions

Ingredientes

  • firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
    18 oz
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • lime juice
    7 oz
  • Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
    7 oz
  • red onion cut into pieces
    3 ½ oz
  • vegetable oil
    5 oz
  • dried oregano (opcional) to taste
    1 tsp
  • fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
    ½ oz
  • avocado cubed (½ in)
    1
  • corn tostadas to serve
    salted crackers, to serve
  • limes cut into wedges, to serve
    2
  • hot sauce to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 564.8 kcal / 2372 kJ
Proteína 28 g
Gordura 43.5 g
Hidratos de carbono 18.3 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 6 g
Sódio 1105 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...