Dispositivos e acessórios
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Preparação 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
491.4 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mix, Grab and Go!
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pico De Gallo
15 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Caesar Salad
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min