Dispositivos e acessórios
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Preparação 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
491.4 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mix, Grab and Go!
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tortilla Soup
25min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Flan Pudding
3h
Picadillo (Texas Hash)
40min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto
10min
Black Beans
30min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Tomatillo Salsa
20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Tinga de Pollo
40min