Dispositivos e acessórios
Beef buns
Preparação 30min
Total 50min
10 pieces
Ingredientes
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
331.2 mg
Proteína
9.5 g
Energia
712.2 kJ /
169.6 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Yum Cha
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Family burger pie
1h 25min
Family chicken galette
1h 55min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Soft butter rolls
1h 50min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Pizza pockets
1h 50min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min