
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g dried green split peas
- water to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 804.5 kcal / 3378.9 kJ
- Proteína
- 48 g
- Gordura
- 55.9 g
- Hidratos de carbono
- 25.3 g
- Fibra
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 25.6 g
- Sódio
- 2050.9 mg
Receitas alternativas
Chilli with rice
50min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Lamb korma
4h
Lamb stew with couscous
2h 10min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Mexican pulled pork
Nenhuma avaliação
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Coconut lamb curry
2h
Thai green chicken curry
30min