Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 15 avaliações
Preparação 40min
Total 1h
20 pieces

Ingredientes

Sui mai wrappers
  • water
    50 g
  • plain flour
    180 g
  • egg
    1
Filling
  • piece fresh ginger peeled and cut into pieces
    3 cm
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    6 pieces
  • pork mince
    300 g
  • shrimp (small), peeled (see Tips)
    200 g
  • fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped
    6 sprigs
  • salt
    1 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • cornflour
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 tsp
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • fish roe for garnishing (optional)

Nutrição por 1 piece

Energia 81.5 kcal / 342.5 kJ
Proteína 6.9 g
Gordura 2.5 g
Hidratos de carbono 7.4 g
Fibra 0.9 g
Gordura saturada 0.8 g
Sódio 187.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...