
Dispositivos e acessórios
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Preparação 40min
Total 1h
20 pieces
Ingredientes
Sui mai wrappers
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces3 cm
-
dried shiitake mushrooms cut into slices6 pieces
-
pork mince300 g
-
shrimp (small), peeled (see Tips)200 g
-
fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped6 sprigs
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground white pepper2 tsp
-
sesame oil1 ½ tsp
-
water500 g
-
fish roe for garnishing (optional)
Nutrição por 1 piece
Energia
81.5 kcal /
342.5 kJ
Proteína
6.9 g
Gordura
2.5 g
Hidratos de carbono
7.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.8 g
Sódio
187.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Yum Cha
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia