Dispositivos e acessórios
Poached eggs with hollandaise
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.9 g
Energia
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Gordura
29.5 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Bolognaise sauce for two
20min
Smoked salmon slice
2h 40min
Shepherd's pie
55min
Poached eggs
25min
Omelette
30min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Stir-fry beef bowl
35min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Sardines with tomato couscous
55min
Curried chicken rasam
50min
Asian chicken noodle soup
1h 35min