Dispositivos e acessórios
Cha gio (spring rolls)
Preparação 40min
Total 55min
18 portions
Ingredientes
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
237.2 mg
Proteína
6.3 g
Energia
396.5 kJ /
94.4 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hash browns
40min
Wonton soup (pork)
45min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Prawn wontons
2h
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Pork and prawn dumplings
55min
Wonton soup
1h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min