Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g vermicelli noodles
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
- boiling water, for soaking
- 30 g eschalot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g pork mince
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp soy sauce
- 18 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- vegetable oil, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 396.5 kJ / 94.4 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Hidratos de carbono
- 5.6 g
- Gordura
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sódio
- 237.2 mg
Receitas alternativas
Aussie meat pies
2h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Beef buns
50 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Wonton soup
1 Std.
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Rosemary meat pies
3h 30min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min