Dispositivos e acessórios
Quiche met Ricotta en Paprika
Preparação 45min
Total 2h
8 stuk
Ingredientes
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
13 g
Energia
1592 kJ /
380 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Iedereen Quiche!
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Pizza met fruit en yoghurt
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Groentepannenkoekjes
20min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min