Dispositivos e acessórios
Beet Salad
Preparação 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
red beets peeled and cut into pieces9 oz
-
Pink Lady apples cored and quartered8 oz
-
carrots peeled and cut into pieces5 oz
-
parsley leaves only10 sprigs
-
pomegranate molasses1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
endive leaves to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
640 kJ /
153 kcal
Gordura
9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthier Eating
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Berry Dream
10 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Turmeric Gingerade
10 Min
Asian Cabbage Salad
50 Min
Black Bean Dip
5 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Apple Nut Bread
1 Std. 25 Min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 Min
5-Second Rainbow Salad
5 Min