![Citrus Salad with Beet Vinaigrette Citrus Salad with Beet Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C287AFFD-1CCB-4D92-84E9-E621EC5124D6/Derivates/fdf8e4c0-e1e1-46c8-92b6-849ef679653e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2736 kJ / 654 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 50 g
- Fibra
- 8 g
Receitas alternativas
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Immune Boost
5min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min