Dispositivos e acessórios
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
Beet Vinaigrette
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Citrus Salad
-
baby arugula1 oz
-
Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)1
-
tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)2
-
fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)2 oz
-
edible flowers1 oz
-
pistachios (opcional) chopped (approx. ¼ cup)1 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
2736 kJ /
654 kcal
Gordura
50 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Lemon Caper Asparagus
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Shrimp Scampi
40min
Southwest Quinoa
40min
Baked Crab Dip
15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Tortilla Soup
25min