Dispositivos e acessórios
Meatballs with Romesco Sauce
Preparação 20min
Total 1h 40min
10 portions
Ingredientes
Romesco Sauce
-
red bell pepper deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)6 ½ oz
-
fresh tomato halved (approx. 1 lg. tomato)4 ½ oz
-
red onion unpeeled (½ lg. onion)4 oz
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds2 oz
-
sherry (opcional)½ oz
-
smoked paprika¼ tsp
-
olive oil2 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chili flakes2 tsp
Meatballs
-
Italian sausage casing removed, cut into pieces8 oz
-
red onion (approx. ½ lg. onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh flat leaf parsley leaves only3 sprigs
-
stale bread torn into pieces (approx. 1 slice)1 oz
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
ground beef16 oz
-
olive oil to grease1 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
318.1 mg
Proteína
14.1 g
Energia
1427.4 kJ /
341.2 kcal
Gordura
28.5 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Key Lime Pie
4h 40min
Baguettes
3h 45min
Basil Pesto
10min
Cajun Gumbo
1h 30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Nicoise Salad
1h 15min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min