![Meatballs with Romesco Sauce Meatballs with Romesco Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b6b3b7de-e3bc-495c-8727-049fb966b8f5/Derivates/b63cde41-409b-46ac-a16a-6f41fe2a726c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Romesco Sauce
- 6 ½ oz red bell pepper, deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)
- 4 ½ oz fresh tomato, halved (approx. 1 lg. tomato)
- 4 oz red onion, unpeeled (½ lg. onion)
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 2 oz blanched almonds
- ½ oz sherry (opcional)
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp dried chili flakes
Meatballs
- 8 oz Italian sausage, casing removed, cut into pieces
- 4 oz red onion (approx. ½ lg. onion)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 1 oz stale bread, torn into pieces (approx. 1 slice)
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground fennel
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 16 oz ground beef
- 1 oz olive oil, to grease
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Proteína
- 14.1 g
- Hidratos de carbono
- 7.2 g
- Gordura
- 28.5 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 318.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
French Onion Soup
1h 10min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Hollandaise Sauce
15 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Tex-Mex BBQ Brisket
5h 30min
Huevos Rancheros
45min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min