Dispositivos e acessórios
Green Chili Deviled Eggs
Preparação 20min
Total 40min
12 pieces
Ingredientes
-
water14 oz
-
jumbo eggs6
-
cilantro leaves only (approx. 15 leaves), plus extra to garnish5 sprigs
-
fresh jalapeño chili (approx. 1 jalapeño), plus extra to garnish1 oz
-
anchovies, preserved in olive oil (opcional) (approx. 5 anchovies)½ oz
-
diced green chilies e.g. New Mexico Hatch chilies or serrano, mild or to taste1 oz
-
mayonnaise½ oz
-
Dijon mustard½ oz
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin¼
-
lime juice1 tsp
-
salt to taste⅛ pinch
-
freshly ground black pepper to taste⅛ pinch
-
smoked Spanish paprika, ground to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
72 mg
Proteína
4.5 g
Energia
262.5 kJ /
62.7 kcal
Gordura
4.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Asparagus Cream Soup
25min
Basil Pesto
10min
Noodle Kugel
55min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Deviled Eggs
20min
Creamy Tomato Soup
30min
Baked Crab Dip
15min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Crab Cakes
1h 35min