Versões compatíveis
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
ou 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (opcional)
ou 1 tbsp cream (opcional)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
ou 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1269 kJ / 304 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 13 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Vegetable Soup
35min
White Fish Salad
35min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Fluffy Baked Omelet
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Sangria
10 min