Dispositivos e acessórios
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Preparação 30min
Total 50min
36 pieces
Ingredientes
Red Pepper Tapenade
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
tomato cut into pieces3 oz
-
red bell pepper cut into pieces (4 in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
raw cashews3 oz
-
sun-dried tomatoes2 oz
-
roasted red peppers, preserved jarred2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice only1
-
salt1 pinch
Savory Benne Wafers
-
sesame seeds divided10 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust16 oz
-
kosher salt1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
unsalted butter cubed5 ½ oz
-
whole milk6 oz
-
sea salt (opcional) to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4 g
Energia
665 kJ /
159 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
CharlestonSavor the South
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Granola
55min
Sangria
10min
Spanish Rice
30min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
White Bean and Feta Dip
5min
5-Second Rainbow Salad
5min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h