Dispositivos e acessórios
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Preparação 30min
Total 50min
36 pieces
Ingredientes
Red Pepper Tapenade
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
tomato cut into pieces3 oz
-
red bell pepper cut into pieces (4 in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
raw cashews3 oz
-
sun-dried tomatoes2 oz
-
roasted red peppers, preserved jarred2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice only1
-
salt1 pinch
Savory Benne Wafers
-
sesame seeds divided10 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust16 oz
-
kosher salt1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
unsalted butter cubed5 ½ oz
-
whole milk6 oz
-
sea salt (opcional) to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4 g
Energia
665 kJ /
159 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
CharlestonSavor the South
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cranberry sauce
30min
Breakfast Sandwich
1h
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Chicken Mole
50min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Mustard Caramel Sauce
15min
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Honey Glazed Carrots
30min
French Dressing
10min
Beef Chili
1h 5min
Blue Cheese Dressing
5min
Tomatillo Salsa
20min