![Mushroom and Spinach Strata Mushroom and Spinach Strata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D50A98E-8CD5-401D-B9AF-E90B070A8070/Derivates/b1f64e87-a714-4640-92d2-aa532e92c9d4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1251 kJ / 299 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 16 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Spinach and Olive Focaccia
1 Std. 15 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min