Dispositivos e acessórios
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1523.4 mg
Proteína
24.8 g
Energia
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
86.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthy Happy Gut
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Basic Quinoa
35min
Seitan
40min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Boosted Iced Matcha Latte
5min