Dispositivos e acessórios
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
508 mg
Proteína
14 g
Energia
2138 kJ /
511 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Favorites
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon Burger
35min
Vegetable Soup
35min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Strawberry Macaroons
50min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min