Dispositivos e acessórios
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
508 mg
Proteína
14 g
Energia
2138 kJ /
511 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Favorites
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Banana Bread
1h 50min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Barley and Tomato Salad
45min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Cereal Bread
5h
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Banana Walnut Muffins
35min