Dispositivos e acessórios
Irish "Baked" Beans
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcional) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
3 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Pumpkin Mashed Potatoes
50min
Risotto with Broccolini
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1h 30min
Black Beans
30min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Lemon Bundt Cake
2h
Ground Coffee for Brewing
5min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Grated Potatoes
10min