Dispositivos e acessórios
Irish "Baked" Beans
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcional) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
3 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
New Jersey Tomato Pie
45min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Nenhuma avaliação
Pineapple Vanilla Popsicles
6h 20min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Mushroom Stroganoff
30min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Cornbread Pie
1h 25min
Smoky Black Bean Soup
35min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Risotto with Spinach and Peas
30min