Dispositivos e acessórios
Irish "Baked" Beans
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcional) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
3 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Rice Pudding
1h 10min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Balsamic Reduction
20min
Boston Baked Beans
4h
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Quick and Easy Mixed Berry Jam
30min
Cornbread Pie
1h 25min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
White Bean Soup
2h 45min