Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min