Dispositivos e acessórios
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Preparação 50min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
775 mg
Proteína
15 g
Energia
2038 kJ /
487 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Mojito
10min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Pineapple Ginger Zinger
10min
Pizza Monkey Bread
2h 30min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Texas White Bean Salad
15min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Chicken "Fried" Steak
45min