Dispositivos e acessórios
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Preparação 50min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
775 mg
Proteína
15 g
Energia
2038 kJ /
487 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Scalloped Potatoes
2h 30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
English Muffins
3h 10min
Fish Tacos
45min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Paella
30min
Chicken Parmesan
1h 10min