Dispositivos e acessórios
Scrambled Tofu
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
510 kJ /
122 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Tofu stew
30 Min
Tofu scramble
25 Min
Tofu Balls
35 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Steamed Tofu
30 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Green Beans with Peanuts
15 Min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 Min
Spiced matcha latte
10 Min