Dispositivos e acessórios
Scrambled Tofu
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
510 kJ /
122 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Tofu stew
30min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Soy milk
24h 30min
Tofu Balls
35min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Steamed Tofu
30min
Tofu scramble
25min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min