Dispositivos e acessórios
Scrambled Tofu
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
510 kJ /
122 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Tofu stew
30min
Yasai Yaki
25min
Tofu Balls
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Tofu stew
30min
Tofu 'sour cream'
5min
Tofu scramble
25min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Celery and Cashew Nuts
20min