Dispositivos e acessórios
Chicken with egg and almond sauce
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.62 g
Energia
2312 kJ /
553 kcal
Gordura
35.92 g
Hidratos de carbono
5.17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Chicken and warm potato salad
55min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with red peppers
1h 5min
Lemon chicken
50min
Salmon burgers
25min
Baked spinach and eggs
40min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Calamares a la Americana
50min