Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

3.9 32 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
12 slices

Ingredientes

Bundt Cake
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces, plus extra to grease
    6 oz
  • brown sugar
    8 oz
  • strong brewed coffee room temperature
    5 oz
  • Irish whiskey
    2 oz
  • large eggs plus 1 egg yolk, from a large egg
    3
  • vanilla extract
    1 tsp
  • all-purpose flour
    12 ½ oz
  • baking powder
    1 tbsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
Whiskey Caramel Sauce
  • unsalted butter cut into pieces
    3 oz
  • brown sugar
    3 oz
  • Irish whiskey
    2 oz
  • salt
    1 pinch
  • heavy whipping cream
    2 oz

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 slice

Sódio 266.8 mg
Proteína 5.7 g
Energia 1795.4 kJ / 429.1 kcal
Gordura 21.3 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 12.7 g
Hidratos de carbono 48.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...