![Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1F2CF072-445E-4AA8-9A98-336E53E962F5/Derivates/fb5cd10f-2ff4-4803-af7b-5e984716d549.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bundt Cake
- 6 oz unsalted butter, room temperature, cut into pieces, plus extra to grease
- 8 oz brown sugar
- 5 oz strong brewed coffee, room temperature
- 2 oz Irish whiskey
- 3 large eggs, plus 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp vanilla extract
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 1 tbsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
Whiskey Caramel Sauce
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 3 oz brown sugar
- 2 oz Irish whiskey
- 1 pinch salt
- 2 oz heavy whipping cream
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1795.4 kJ / 429.1 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 48.7 g
- Gordura
- 21.3 g
- Gordura saturada
- 12.7 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 266.8 mg
Receitas alternativas
Farmhouse White Sandwich Bread
1h 30min
Coleslaw
10min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Coconut Almond Candies
55min
Lemon Snaps
2h 40min
Kringle
2h 30min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5 min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1h