![Caramel Peach Kringle Caramel Peach Kringle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85e7b4bb-8dbc-481f-967a-621ea77ad781/Derivates/6151caff-298f-451e-819a-f113683f4a96.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caramel
- 9 oz sugar
- 7 oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 tbsp vinegar
Dough
- 1 oz sugar
- 1 lemon
- 4 oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, plus extra to grease
- 1 packet/envelope dried instant yeast (2¼ tsp)
- 1 large egg
- 10 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- ⅛ tsp salt
Assembly
- 2 tbsp cocoa powder
- 4 canned peach halves, cut into 8 wedges each
- 1 tbsp chopped almonds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1607.1 kJ / 384.5 kcal
- Proteína
- 5.4 g
- Hidratos de carbono
- 54.6 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 103 mg
Receitas alternativas
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Orange Marinated Olives
10min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Tres Leches Cupcakes
45min
Irish "Potato" Candy
30min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Tiramisu
5h 20 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min