Dispositivos e acessórios
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
342.5 mg
Proteína
10 g
Energia
719.1 kJ /
171.9 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegetable Stock Paste
45min
Tomato Bread Pudding
30min
Hawaiian Coleslaw
15min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto
10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Orange Marinated Olives
10min
5-Second Rainbow Salad
5min
Cranberry Vinaigrette
5min