Dispositivos e acessórios
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
Preparação 10min
Total 12h 20min
8 portions
Ingredientes
-
3 - 6 cardamom podsground cardamom2 - 3 tsp
-
unsalted pistachios, shelled, peeled plus extra to garnish3 ½ oz
-
raw cashews, unsalted7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
unsweetened almond milk divided35 oz
-
1 tsp pistachio extractvanilla extract1 tsp
-
3 ½ - 4 ½ oz agave, to tasteglucose syrup to taste3 ½ - 4 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
282 mg
Proteína
12 g
Energia
1785 kJ /
425 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Frozen Desserts
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1h 10min
Pumpkin Chili
50min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Black Bean Walnut Patties
35min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min