Dispositivos e acessórios
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Preparação 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
726 kJ /
172 kcal
Gordura
3 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Houmous
13h 30min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Mango chutney
1h 20min
Celeriac and Apple Soup
55min
Edamame and Spinach Dip
5min
Hot Artichoke Dip
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min