Dispositivos e acessórios
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
Preparação 30min
Total 13h 30min
4 portions
Ingredientes
Spiced Labne
-
natural yoghurt500 g
-
dukkah100 g
Mint Vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh mint leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sugar beet molasses1 tsp
-
lemon juice to taste30 - 40 g
-
extra virgin olive oil60 g
Salad
-
water500 g
-
butternut squash unpeeled, cut in wedges (1 cm)450 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
red onions cut in wedges (1 cm)100 g
-
pomegranate seeds only½
-
rocket leaves washed and patted dry200 g
-
pumpkin seeds (opcional) to taste1 - 2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
2182 kJ /
519 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
2017 CALENDAR
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Yoghurt dressing
5min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Floating islands
40min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Lentil Moussaka
2h 20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h