Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g apples, peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.
- 300 g beetroots, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width
- 1 lemon, juice only
- 40 g olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 25 g apple cider vinegar
- 15 g whipping cream
- ½ Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch garlic powder
- 30 g halved walnuts
-
150
g feta cheese, crumbled
ou goat's cheese, cut in pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 5345.1 kJ / 1277.5 kcal
- Proteína
- 37.8 g
- Hidratos de carbono
- 70.5 g
- Gordura
- 97.8 g
- Gordura saturada
- 32.7 g
- Fibra
- 14.8 g
- Sódio
- 2263.5 mg
Receitas alternativas
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Cranberry Chutney
25 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min