Limoncello Tarts
TM5 TM6

Limoncello Tarts

4.9 (8 avaliações )

Ingredientes

Walnut and Rosemary Pastry

  • 80 g walnuts, chopped
  • 40 g brown sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 230 g wholemeal flour
  • 120 g unsalted butter, diced
  • 1 large egg
  • wholemeal flour, for dusting

Limoncello Filling and Topping

  • 80 g sugar
  • 1 Tbsp lemon zest
  • 80 g limoncello
  • 60 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)
  • 1 large egg
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 200 g whipping cream
  • 8 fresh figs, cut in eighths

Nutrição
por 1 portion
Energia
2244 kJ / 536 kcal
Proteína
10 g
Hidratos de carbono
44 g
Gordura
32 g
Fibra
4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas