Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Pasta
Preparação 45min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
cassava flour plus extra to dust4 oz
-
cornstarch4 oz
-
brown rice flour2 oz
-
guar gum2 tsp
-
large eggs3
-
water2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1598 kJ /
382 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Gluten-Free Crepes
45min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1h 30min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min