Dispositivos e acessórios
Garnaal en zoete aardappel beignets
Preparação 40min
Total 55min
24 stuks
Ingredientes
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
0.1 g
Energia
66.4 kJ /
15.9 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Cottage pie
1h 10min
Smoothie
5min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Basis karamel
25min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Nougatine
1h 30min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min