Dispositivos e acessórios
Gevulde groenten
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1018 kJ /
243 kcal
Gordura
10 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Gestoomde spinaziecake
35min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Chilli con carne
35min
Couscous met lam en groenten
50min
Turkse moussaka
1h 10min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Gebakken spinazie met eieren
40min