Dispositivos e acessórios
Sos jajeczny do chlebków naan
Preparação 10min
Total 25min
450 g
Ingredientes
-
400 g wody
-
6 jajek
-
40 - 50 g chrzanu, tartego
-
½ łyżeczki soli
-
50 g jogurtu naturalnego
-
50 g majonezu
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
447.2 mg
Proteína
10.4 g
Energia
851 kJ /
203.4 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PIKNIK
12 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Góralski kołacz z masą twarogowo-ziemniaczaną
3h 10min
Wytrawne racuchy z grzybami
40min
Krem z parmezanu
10min
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1h 15min
Chrupiący placek z rzodkiewkami i jajkiem (flammkuchen)
1h 15min
Pieczone pierożki z szynką
2h 30min
Sos gribiche
20min
Pamoczka grodzieńska
5min
Podpłomyk cztery sery
55min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1h
Placki z chleba z sosem czosnkowo-ziołowym
50min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30min