Dispositivos e acessórios
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Preparação 5min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.5 g
Energia
1695 kJ /
396 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
79.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lebanese cuisine
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Moroccan Mint Tea
25min
Spinach Fatayers
2h
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Marble Cake
2h 10min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10h 25min
Red lentil soup with cumin
55min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h