Dispositivos e acessórios
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Preparação 5min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.5 g
Energia
1695 kJ /
396 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
79.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lebanese cuisine
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Spinach Fatayers
2 Std.