Dispositivos e acessórios
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Sódio
1373.8 mg
Proteína
106.9 g
Energia
21107 kJ /
5044.7 kcal
Gordura
317.6 g
Fibra
26.3 g
Gordura saturada
133.8 g
Hidratos de carbono
472.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Savoury Apero Stars
40min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3h 30min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Mixed Berry Yoghurt
12h 15min
Versatile Smooth Soup
45min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Lafun (Amala)
10min
Chicken with Peppers and Rice
1h