
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 - 500 g firm tofu pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)
- 2 tbsp cornflour
- 4 tbsp tamari gluten free (see Tips)
- 2 eschalots cut into halves
- 2 - 4 fresh long red chillies trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)
- 5 garlic cloves
- 30 g sesame oil
- 50 g coconut sugar
- 1 tsp curry powder
- 1000 g filtered water
- 4 bunches bok choy trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 2 bunches Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g soba noodles
- 2 tbsp coconut oil for frying
- sesame seeds to serve
- fried shallots to serve
- 1 lime cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 663.6 kcal / 2787 kJ
- Proteína
- 30.4 g
- Gordura
- 32.7 g
- Hidratos de carbono
- 55.8 g
- Fibra
- 14.5 g
Receitas alternativas
Wonton soup (vegetarian)
45min
Yasai miso ramen
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Rendang curry
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Satay noodle salad
35min
Soba noodle and tofu salad
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Lentil bolognese
30min