![Cucumber soup Cucumber soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE8CDB7A-5A08-427D-A601-21C6BF6998BD/Derivates/BBE1C3B3-8B78-4237-8616-5112EB8E2821.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.4 g
- Gordura
- 15.3 g
- Gordura saturada
- 10.1 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 999.3 mg
Receitas alternativas
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Zucchini soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Mushroom soup
30 min
Cream of tomato soup
25min
Ratatouille
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Citrus marmalade
2h 20 min
Cream of mushroom soup
20min