
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 202.5 kcal / 850.3 kJ
- Proteína
- 3.2 g
- Gordura
- 15.3 g
- Hidratos de carbono
- 11.4 g
- Fibra
- 2.2 g
- Gordura saturada
- 10.1 g
- Sódio
- 999.3 mg
Receitas alternativas
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Mushroom soup
30min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Broccoli almond soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min