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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Five Spice Powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 2 tsp dried fennel seeds
- 3 star anise
- 2 cinnamon sticks
- 6 cloves
Prawn Stir-fry
- 5 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli halved, deseeded, to taste
- ½ lime finely grated zest and juice
- 1 - 2 tsp palm sugar to taste
- 4 tsp sesame oil
- 1 tsp soy sauce
- 300 g raw prawns, peeled deveined (see tip)
- 120 g basmati rice
- 800 g water
- ¼ red pepper cut in strips (1 cm x 3 cm)
- 3 tenderstem broccoli cut in pieces (2 cm)
- 4 mangetout cut in pieces (2 cm)
- 50 g fresh green beans trimmed, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp honey
- 1 Tbsp rice vinegar
- 1 spring onion green part only, finely sliced, for serving
- fresh coriander leaves for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 557 kcal / 2338 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Fibra
- 6 g
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