Dispositivos e acessórios
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
Preparação 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)200 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
rice wine1 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
dried shiitake mushrooms soaked until soft, cut in pieces (see tip)2
-
fresh beansprouts50 g
-
red peppers cut in pieces40 g
-
yellow peppers cut in pieces40 g
-
raw cashew nuts honey roasted (see tip)80 g
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh coriander for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2100 kJ /
500 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min