Dispositivos e acessórios
Prawn and Miso Noodle Soup
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
dashi stock (see tip)500 g
-
water100 g
-
miso paste3 Tbsp
-
chilli paste to taste1 - 1 ½ tsp
-
mangetout finely sliced on the diagonal60 g
-
4 baby pak choi, (approx. 180 g)pak choi quartered2
-
raw prawns, peeled, deveined250 g
-
fresh udon noodles300 g
-
frozen edamame beans defrosted100 g
-
light soy sauce or to taste1 Tbsp
-
spring onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1140 mg
Proteína
21 g
Energia
1002 kJ /
238 kcal
Gordura
4 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Seafood Laksa
25min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Shrimp Yakisoba
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Tofu stew
30min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Miso Soup with Vegetables
30min