Dispositivos e acessórios
Prawn and Miso Noodle Soup
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
dashi stock (see tip)500 g
-
water100 g
-
miso paste3 Tbsp
-
chilli paste to taste1 - 1 ½ tsp
-
mangetout finely sliced on the diagonal60 g
-
4 baby pak choi, (approx. 180 g)pak choi quartered2
-
raw prawns, peeled, deveined250 g
-
fresh udon noodles300 g
-
frozen edamame beans defrosted100 g
-
light soy sauce or to taste1 Tbsp
-
spring onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1140 mg
Proteína
21 g
Energia
1002 kJ /
238 kcal
Gordura
4 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min