Dispositivos e acessórios
Steamed Garlic Prawns
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli100 g
-
water plus extra hot water for soaking600 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
raw prawns, peeled300 g
-
garlic cloves6
-
fresh red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste20 - 30 g
-
dry sherryrice wine20 g
-
oyster sauce20 g
-
sunflower oil30 g
-
spring onions (approx. 20 g), finely sliced3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.5 g
Energia
2044 kJ /
489 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mexican Shots
5 dk
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 dk
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 dk
Beef Teriyaki with Rice
1sa 50 dk
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 dk
Thai Steamed Salmon Parcels
45 dk
Chicken Pad Thai
20 dk
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 dk
Thai Steamed Trout Parcels
35 dk
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1sa 40 dk
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 dk
Seafood Risotto with Chorizo
1sa 5 dk