![Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31893322-3BBF-41AE-A898-8282FF0DE533/Derivates/cec5de58-28f6-484c-8315-24a96413a2df.jpg)
Versões compatíveis
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hazelnut Meringues
- 1 oz hazelnuts, plus extra to garnish, to taste (approx. 0.5 oz)
- 7 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 8 egg whites, from large eggs
- ½ tsp cream of tartar
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
- 6 oz sugar
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 1 cinnamon stick, broken into pieces
- 1 star anise
- 1 pinch ground nutmeg
- 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
- 6 oz heavy whipping cream
- confectioners sugar, to dust
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1728.6 kJ / 413.1 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 13.7 g
- Gordura saturada
- 6.8 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 73.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hollandaise Sauce
15min
Melon Granita
4h
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3sa 10 dk
Béarnaise Sauce
20 Min
Kalamata Tapenade
5min
Coconut Almond Candies
55 min
White Grape, Honey and Thyme Sorbet
14 godz.
Béarnaise sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Purple Cauliflower Soup
25min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min