
Dispositivos e acessórios
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Preparação 30min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Nutrição por 1 portion
Energia
413.1 kcal /
1728.6 kJ
Proteína
6 g
Gordura
13.7 g
Hidratos de carbono
70 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
6.8 g
Sódio
73.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Summer Servings
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos