Dispositivos e acessórios
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Preparação 30min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
73.2 mg
Proteína
6 g
Energia
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Servings
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Steamed Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1 Std. 55 Min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 Std. 15 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Meringue Christmas Trees
3 Std. 40 Min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 Std. 30 Min
Savory Butternut Squash Pies
1 Std. 25 Min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 Std. 30 Min