Dispositivos e acessórios
Twice Baked Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
830 mg
Proteína
13 g
Energia
1301 kJ /
311 kcal
Gordura
24 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Béchamel Sauce
15 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 h 50 min
Spicy Cheese Straws
45 min
Banana Liqueur Pudding
6 h
Deviled Eggs
20 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chocolate Souffles
50 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Gerbeaud Cakes
1 h 20 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min