Neapolitan Ice Cream Cake

Neapolitan Ice Cream Cake

4.0 5 avaliações
Preparação 35min
Total 11h 50min
8 portions

Ingredientes

Sponge Cake
  • large eggs
    2
  • sugar
    2 oz
  • homemade vanilla sugar (see Tip)
    ½ tsp
    ½ tsp natural vanilla extract, (see Tip)
  • all-purpose flour
    2 oz
  • baking powder (opcional)
    ½ tsp
  • salt (opcional)
    ¼ tsp
Ice Cream and Assembly
  • heavy whipping cream chilled, divided
    32 oz
  • vanilla extract divided
    3 tsp
  • sweetened condensed milk canned (2 cans, 14 oz ea.), divided
    21 oz
  • freeze-dried strawberries (1.2 oz), divided
    2 package
  • dark chocolate chips
    2 oz
  • confectioners sugar
    2 oz
  • confetti sprinkles to fill and decorate
  • colored sugar sprinkles to decorate
  • maraschino cherries to decorate
    8 - 10

Nutrição por 1 portion

Energia 755.4 kcal / 3160.4 kJ
Proteína 10.3 g
Gordura 52.3 g
Hidratos de carbono 63.5 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 32.2 g
Sódio 151.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...