Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Proteína
- 47.8 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 29.3 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sódio
- 1332 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Chicago-Style Hot Dogs
35 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Medicine Ball Tea
20min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Stir-fry Chayote
25 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min