Dispositivos e acessórios
Mushroom Stir-Fry
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
water divided31 ½ oz
-
tamari sauce to taste2 oz
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish3 oz
-
fresh ginger sliced1 inch
-
garlic cloves2
-
Chinese five spice½ tsp
-
1 dried red chilidried chili flakes¼ tsp
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
jasmine rice7 oz
-
zucchini sliced into half moons (½ in.)3 ½ oz
-
carrot julienned3 ½ oz
-
Chinese cabbage leaves sliced (½ in)3 ½ oz
-
baby corn (opcional) drained3 oz
-
bean sprouts, fresh3 oz
-
toasted sesame oil to drizzle
-
sesame seeds to garnish
-
dried red chilies (opcional) to garnish4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1161.3 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1686.1 kJ /
403 kcal
Gordura
13.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
62.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tofu Stew
30 min
Vegetarian Japchae
45 min
Longevity Noodles
40 min
Yasai Yaki
25 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Eggplant Sauté
30 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min