![Mushroom Stir-Fry Mushroom Stir-Fry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ea5437f-bf4b-4d8e-a785-c5dd77392515/Derivates/2302fb92-0201-4385-9496-a255f642f108.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 31 ½ oz water, divided
- 2 oz tamari sauce, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tsp vegetable stock paste
- 3 oz green onions, cut into pieces, plus extra, sliced to garnish
- 1 inch fresh ginger, sliced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp Chinese five spice
-
¼
tsp dried chili flakes
ou 1 dried red chili - 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 7 oz jasmine rice
- 3 ½ oz zucchini, sliced into half moons (½ in.)
- 3 ½ oz carrot, julienned
- 3 ½ oz Chinese cabbage leaves, sliced (½ in)
- 3 oz baby corn, drained (opcional)
- 3 oz bean sprouts, fresh
- toasted sesame oil, to drizzle
- sesame seeds, to garnish
- 4 dried red chilies, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1686.1 kJ / 403 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 62.3 g
- Gordura
- 13.8 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1161.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Vegetarian Japchae
45 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Eggplant Sauté
30 min
Longevity Noodles
40 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min