
Dispositivos e acessórios
Mushroom Stir-Fry
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
water divided31 ½ oz
-
tamari sauce to taste2 oz
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish3 oz
-
fresh ginger sliced1 inch
-
garlic cloves2
-
Chinese five spice½ tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
jasmine rice7 oz
-
zucchini sliced into half moons (½ in.)3 ½ oz
-
carrot julienned3 ½ oz
-
Chinese cabbage leaves sliced (½ in)3 ½ oz
-
baby corn (opcional) drained3 oz
-
bean sprouts, fresh3 oz
-
toasted sesame oil to drizzle
-
sesame seeds to garnish
-
dried red chilies (opcional) to garnish4
Nutrição por 1 portion
Energia
403 kcal /
1686.1 kJ
Proteína
10.9 g
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
62.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
1.1 g
Sódio
1161.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos