Dispositivos e acessórios
Vier kazen flatbread om te delen
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
teentjes knoflook2
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
mozzarella in schijfjes80 g
-
water120 g
-
bloem plus extra om te bestuiven270 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 tl
-
ricotta80 g
-
gorgonzola70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1618 kJ /
386 kcal
Gordura
21 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbeienmilkshake
5min
Hartenbroodjes
1h
Skelethoofden
5h
Tequila 'Refresher'
5min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Hot dogs
35min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Mediterrane kippenpastei
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Witte chocolade cheesecake
16h