Dispositivos e acessórios
Flatbread gevuld met mozzarella
Preparação 20min
Total 45min
12 sneetjes
Ingredientes
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
9 g
Energia
957 kJ /
229 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nenhuma avaliação
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Chocolade sneeuwballen
1h
Heksenvingerkoekjes
2h
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Pikante kalkoensatés
1h
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Focaccia met uien
1h 30min